PASTE CU SOS ALB CU SPANAC SI TON

PASTE CU SOS ALB CU SPANAC SI TON

Pentru prepararea acestei retete aveti nevoie de:

400 g paste, 100 g unt, 200 ml apa, 400 g ton in conserva, 500 ml suc de rosii, 250 ml apa, piper, patrunjel, oregano, sare.

Pentru sosul cu spanac este nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 500 g spanac
  • 400 ml lapte
  • 300 g cascaval
  • 100 g unt
  • 4 linguri cu faina
  • 1 ceapa mica

Se prepara astfel:

Pastele se fierb in apa cu sare la care se mai adauga si putin ulei. Se fierb cca 20 de minute apoi se clatesc in apa rece si se pun in strecuratoare ca sa se scurga.

Untul se pune intr-o tigaie impreuna cu sucul de rosii si condimentele, se lasa sa fiarba 15 minute, apoi se adauga tonul, piperul si sarea. Dupa ce s-a pus si tonul se ia tigaia imediat de pe foc.

Pentru sos, se pune untul in tigaie impreuna cu ceapa si se lasa sa se caleasca pana devine usor transparenta. Se adauga faina, apoi lapte si se amesteca pana in momentul cand sosul devine mai gros. Peste aceasta compozitie se mai adauga spanacul crud tocat destul de marunt si se mai lasa in jur de 15 minute pe foc, apoi se adauga cascavalul ras.

Se unge un vas de preferinta Yena cu ulei, se pune toata compozitia si se amesteca.

Sa baga in cuptor si se lasa la copt aproximativ 30 de minute.

Articol oferit de: Green Italia Pizzeria
Webpage: www.greenitalia.ie
Facebook: facebook.com/greenitalia37

Anunțuri

Tag-uri:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: